2010. február 04., 04:34
Hi!
I am Mis kristy how are you! hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile and i read it and took interest in it,.please do not be upset by receiving this email from me as we never meet or know each other befor please write me on this ID(kriistyky77@hotmail.fr) hope to hear from you soon, I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you.
Lots of kristy.
kriistyky77@hotmail.fr
==== ====
Szia!
É n Mis Kristy how are you! Reméljük, a szép és tökéletes állapotban a health.I ment át a profilodat, és olvastam, és vette érdeklődik iránta,. kérlek, ne legyen mérges a kapott e-mail címe engem soha nem teljesíti, vagy ismerik egymást, befor írj nekem e ID: (kriistyky77@hotmail.fr) reméljük, hogy hamarosan hallani fogom várni a levél, mert nekem van valami nagyon fontosat mondani.
Sok Kristy.
kriistyky77@hotmail.fr
2009. augusztus 27., 10:29
Hát ez az interjú de jó! Kedvet is kaptam hozzá,van pár pánikbeteg ismerősöm... Irány a könyvesbolt (online) :-)
2009. augusztus 03., 19:51
jaj, én is nagyon bírom a könyveit! Végre egy logikus elme, aki színtiszta racionalitással vizsgálja a kényes kérdéseket. A nőről írt könyvét még nem olvastam, de tuti, megveszem!
2009. augusztus 03., 18:14
Én két könyvét olvastam, mindegyiket kétszer. Harmadszor csak azért nem kezdtem el, mert megigértem valakinek, hogy kölcsönadom... Egyszerűen zseniális. A stílusa lebilincselő, a tartalma hihetetlenül meggyőző, egyszóval maga az intellektuális élvezet.
Mindenkinem csak ajánlani tudom :)
2009. augusztus 03., 05:41
Én is megveszem majd. Melyik három könyvet olvastad el tőle? (hiába próbáltam megnyerni, nem sikerült :-))
2009. augusztus 02., 15:12
Már a harmadik könyvet olvasom Szendi Gábortól, és csak köszönni tudom, hogy megírta azokat. Kötelező olvasmánynak tartom mindegyiket!