2008. november 01., 22:23
andrea
Ha már fordult elő a családban rákbetegség, az is egy kockázati tényező lehet.Vigyázzunk magunkra! Jó egészséget mindenkinek!
2008. november 01., 11:51
Hát sajna én is ebben szenvedek, mármint a mellrákban. Igaz nem mai eredetű hanem 2006 novemberében műtöttek először, majd 2007 januárban az áttét miatt. Kaptam is 6 kemoterápiát, és 33 sugárkezelést. Rengeteg vitamint szedtem, és az Avemart iszom minden nap. Igaz a testsúlyom nem mondhatni soványnak, de mostmár kb.20 éve, hogy ezt tartom. Amikor dolgozni jártam akkor sem voltam sovány, nővérként dolgoztam egy szoc. otthonban és ott bizony nem egy kilómétert tettem meg egy nap alatt.
Sajnos egyre több a rákos beteg ember ez már szinte ilyesztő.
Mindenkinek ajánlom a rendszeres vizsgálatot, ha én nem ezt teszem.... hát rossz belegondolni mi lett volna akkor.
Mert ugyanis mammográfia nem mutatott ki semmi rendellenességet, de volt már a daganatom amikor megjelentem a mammográfiai vizsgálaton.
2008. október 28., 15:50
jaj ez a cikk nekem is nagyon tetszik :) egyből el is olvastam amint megláttam az oldalon. jó mondjuk minden cikket elolvasok, eddig mindegyik nagyon lekötötte a figyelmemet :) a szerelmes és a divatos cikkeket na meg persze a recepteket :P szoktam olvasni
2008. október 28., 12:08
úgy szeretem az oldalon a testsúly, bmi kalkulátorokat :) mindig tudom ellenőrizni az aktuális testsúlyomat ;)