2009. január 26., 17:19
Uhh cickányka ne is írj ilyet... hangosan korog a gyomrom :) a kisdinnye is nagyon fini, + tükörtojás, vagy ham and eggs
2009. január 26., 17:18
Imádok reggelizni :P jó kis szalonnás tojásrántotta gyöngyhagymával :P nyamiii
2009. január 24., 19:21
Sziasztok! Én akármennyire is korán/későn ébredek, mindig reggelizek valamit. Volt egy időszak, amikor nagyon korán kellett kelnem és akkor sosem volt étvágyam, de rászoktattam magam arra, hogy mindenképpen egyek valamit,akár időben vagyok, akár nem. Azóta jobban indulnak a reggelek és a reggelitől a hangulatom is sokkal jobb napközben :):
2009. január 23., 13:21
reggeli???! kinek van arra ideje? én notórius elkéső vagyok, úgyhogy reggeli szinte sose marad időm...tényleg ennyit számítana?
2009. január 23., 10:19
sziasztok, én ma már el sem indulok reggeli nélkül - különösen, hogy kávé nélkül nem tudom kinyitni a szemem, így muszáj vmivel kárpótolni a gyomrom...én a csokis cerbona pehelyre vagyok rákattanva most (tudtátok, hogy finom csoki darabok vannak benne:))
2009. január 23., 10:16
szia mona19! neeem, a kölesgolyó az más :) bár én azt is nagyon szeretem :) ennek az a neve, hogy köleskása - bio/gyógynövényboltokban be lehet szerezni. Az elkészítés tök egyszerű, csak bele kell keverni a tejbe, és ízesíteni cukorral, mézzel, fahéjjal, kakaóval, ki hogyan szereti :) Kicsit olyan mint a tejbepapi :)
2009. január 22., 16:58
Szia Annamari! A köleskása milyen? Ilyen extrudált kölesgolyóból kell csinálni? Amit ilyen zacskóban lehet kapni a boltban? megadnád a receptjét? ;) biztos fini lehet, és könnyed kis eleség :)
2009. január 22., 16:55
Sziasztok, nálam is vagy az van, hogy nincs időm enni, de még egy csésze teára sincs időm, vagy pedig a stressztől nem tudok enni, tele vagyok feszültséggel :( így a hétvégi nyugodt reggelik maradnak nekem.
2009. január 22., 14:08
Én sajnos, nem tudok enni reggelről. Akár milyen korán is kelek, amikor felkelek kb. 3-4 óra elteltével tudok csak enni. Ha csak a kajára gondolok reggelről, már rámjönn a hányinger. Sajnos, jó pár éve küzdök ezzel a problémával. De már hozzászoktam, hogy nem reggelizek.
2009. január 22., 12:47
hmmm...tudtok élni...én a köleskására esküszöm - kényes gyomrúaknak az való :) bár a tonhal patéra összefutott a nyál a számban ;)