banner
banner
banner
fotókidolgozás
egyedi fényképes ajándékok rendelése
Fotókristály vásárlása
Gravírozás, fotógravírozás
Hímzés, hímzett ajándékok
Ingyenes képtárhely, fotóalbum
Új hozzászólás
Rendezés időrendben
db / oldal
2011. december 29., 11:17
Én is a fokozatos leszokás mellett voksolnék, de ki lehet próbálni alternatív megoldásokat is, mint a rezonanciás leszoktatás, e-cigi..stb.
2011. december 28., 12:17
Te cigizel amúgy, andrix? Egyébként azt mondják, a hirtelen letevés a legjobb, de én már többször próbáltam, sikerült is, de csak visszaestem. Most már azt gondolom, hogy "amennyit az inga kileng balra, annyit leng ki jobbra is", tehát a drasztikus megvonás megbosszulja magát. Az embernek agyban is át kell írnia, hogy ő már nemdohányzó, és ehhez idő kell. Úgyhogy én is a fokozatos csökkentés mellett voksolok...
2011. december 25., 11:16
Nagyon nehéz egy fogadalmat megtartani. Szerintem nem is kellene, hanem számolni a napokat cigi nélkül, egy feltűnő helyen jelezni és örülni a sok sikeres vonalnak.
Ha most választanom kellene vagy cigi, vagy facebook, nem tudnám megtenni. Javaslaom: Páros napokon cigi, páratlan napokon facebook. De lehet fordítva is.
2009. január 21., 11:19
ez nagyon gáz tudom, de én pl. az arcnyomkodásról szeretnék leszokni :D hazajövök a munkából, tele vagyok feszültséggel és valahogy muszáj levezetnem. Minden szenvedélybeteg ezt csinálja, csak ki milyen módszert választ, attól függ. Van aki piál, van aki cigizik, én pedig nyomkodom az arcomat :( nehéz leküzdeni ezeket a rossz szokásokat.
2009. január 21., 10:57
Hali! Jaj én sem tudom, hogy lehet enni a bagót :(((( annyi ismerősöm bagózik már évek óta, és az istennek sem tennék le... mindig halogatják, hogy na majd jövő héten, na majd ekkor meg akkor... sosem szánnék rá magukat, és csapnának az asztalra, hogy na akkor mostantól igen is nem fogok rágyújtani. ha a környezetemben dohányoznak is, akkor sem. és igen is erős leszek!
2009. január 21., 10:54
Én nem is tudom, hogy lehet rászokni a dohányzásra. Alkalomadtán egy-egy buli alkalmával elszívok én is 1 szál cigit, megkínálnak ugye a barátok, de semmiképp sem tudnék erős bagós lenni :) nem tudnék már korán reggel rágyújtani és napközben remegő kézzel alig várni, hogy elszívjak egymás után láncban ezer cigit :(
© 2007 Nő vagyok