2011. március 04., 15:24
a The Fighter szerintem elég középszintű, a True Grit és a Black Swan sokkal jobbra sikeredett!!
A True Grit elsősorban a szereplők miatt volt sokkal élvezetesebb nem is annyira a történet miatt mert az kicsit lassú westernes volt. A Black Swan pedig elsősorban a beágyazott társadalomkritikája miatt ;9
összességében meg vagyok elégedve az eredményekkel!
2011. március 04., 12:45
Nekem a The Fighter film tetszett a legjobban teljesen egyetértek a győztesekkel Megérdemelték, mert hihetetlenül nagyot alkottak. A király beszéde is óriási. Kivételesen meg vagyok elégedve az mostani Oscar filmekkel. Jelöltekkel is. A félszemű is jó film, a kis csaj nagyot alakít, bár összességében nekem annyira nem jött be, de a színészi alakítások szuperek voltak.
2011. március 03., 22:16
Sziasztok! Mit gondoltok, kinek volt a legszebb a ruhája az idei Oscar gálán? Szerintem Reese Witherspooné volt a legelegánsabb. És mit gondoltok a nyertes filmekről / színészekről? Szerintetek ők érdemelték meg? Amúgy ha még nem láttátok a filmeket, de szeretnétek moziban is megnézni, a figyelmetekbe ajánlanék egyszórakoztató játékot: http://on.fb.me/gCHaFT
2 mozijegyet lehet vele nyerni ;)