Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.05.29. | Magdolna
A kosár jelenleg üres
Tettekkel a méhnyakrák ellen!

2008. június 09.

Tudtad, hogy naponta meghal egy nő méhnyakrákban, holott a betegség védőoltással megelőzhető lenne? Szeretnéd a szépségedet egészséged javára fordítani?

Ma még sokan nincsenek tisztában a méhnyakrák kockázati tényezőivel, pedig a szűrés és a védőoltás együttes alkalmazásával a betegség csaknem 100%-os hatékonysággal megelőzhető. Sajnos Magyarországon évente 1200 új, méhnyakrákos esetet regisztrálnak, és körülbelül 500 nő meg is hal a méhnyakrák következtében. A figyelemfelhívó törekvések célja az, hogy a ne csak a nők töredéke tudjon a védőoltás fontosságáról és hatékonyságáról, hanem minden nő, így egyre többen tehetnek az olykor halállal végződő betegség ellen.

Naponta nők ezreit kiszolgáló parfümériaként a Douglasnak lehetősége nyílik, hogy a méhnyakrák-megelőzés lehetőségeiről tájékoztassa a vásárlókat.  A parfüméria-lánc azonban ezen túl egy akciót is kidolgozott a vásárlóinak, amely szintén a témával kapcsolatos. A Douglas június 15-ig között minden 20.000 forint felett vásárlójának felajánlja, hogy 15.000 forintot átvállal a méhnyakrák elleni védőoltások árából. A kedvezmény a Mammut és West End City Centerben lévő Douglas parfümériákban vehető igénybe, illetve a szegedi parfümériában, ahol már a 15.000 forint felett vásárlók is megkaphatják a védőoltásokra vonatkozó vállalást.

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!