Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres

Milyen problémád van? Ezt a csakrádat kell megtisztítanod!

Ha egy-egy csakrában zavar keletkezik, mindenre kihat: egészségünkre, lelkiállapotunkra, életvezetésünkre. Ha megtisztítjuk a „ludast” meditációval, érezhető változások fognak történni!

Mennyi a szívszámod? Ilyenek a jó és rossz tulajdonságaid!

A névmisztika sokat segíthet abban, hogy megismerd önmagad. A szívszámokkal érzelmi életedről lebben fel a lepel, és alaptulajdonságaidra is fény derül!

Mit mond rólad a számmisztika?

Szeretnéd tudni, milyen személyiségtípusba tartozol? Hogy milyen lehetőségeket és akadályokat foglal magában a jellemed? Hogy mely napok, színek és kövek segíthetik kiteljesedésedet? Az évezredes tudomány, a számmisztika felfedi a titkokat!

Jósolj teafûbõl!

A teafűolvasás ősi kínai-indiai tudomány, amelynek segítségével belepillanthatunk a jövőbe. Ismerd meg te is, és jósolj magadnak teafűből! 

Szerelmi kötés - veszélyesebb, mint gondolnád!

Vajon hatásos-e a szerelmi mágia vagy csak szemfényvesztés az egész? Milyen veszélyei vannak, és honnan tudhatod, ha rajtad is kötés van?

Energiavámpírok márpedig vannak

Vámpírok ugyan nem léteznek, de energiavámpírok nagyon is vannak. Lehet, hogy neked is szívják az energiádat? Így ismerheted fel őket!

3 rejtély, amely előtt tanácstalanul áll a tudomány

A tudomány tekintélye vitathatatlan, ám vannak dolgok, amelyekre bevallottan nem tud racionális magyarázatot adni. Íme 3 rejtély, amely a mai napig megoldatlan!  

Ismerd fel karmikus kapcsolataidat!

A karmikus kapcsolat azt jelenti, hogy előző életünkben már volt dolgunk egymással. Lehet, hogy megoldatlan probléma, lehet, hogy örök egymásnak elrendelés köt össze bennünket. Ismerd fel a jeleket! 

Ezt hozza 2014

2014 a kínai asztrológiában a Ló éve, és ez az év az, amely a legnagyobb változásokat hozza az életedben. Ismerd meg, mire számíthatsz!

Milyen vagy a szerelemben és ki illik hozzád?

Cheiro számmisztikája világszerte ismert rendszer. Ismerd meg jobban önmagad, tudd meg, milyennek látnak a férfiak, és lelked mélyén milyen pasira vágysz igazán!