Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres
Szerelmi horoszkóp I.

2009. január 29.

Az embernek rengeteg kapcsolata szövődik az élete során, de az örök hármas a család, barátok és a szerelem marad.  Hogy mit ígérnek a csillagok erre az évre kapcsolataid terén, tőlünk megtudhatod!

Kos

A szerelem új dimenzióba repít téged ebben az évben, kedves Kos. A kapcsolatod kiegyensúlyozott lesz, egyformán adsz bele és kapsz belőle szeretetet.A baráti kapcsolataid nagy segítséget nyújtanak álmaid megvalósításában. Változatlanul hiszen a szebb jövőben, és a jöbb világban; ennek elérésébe vetett töretlen hited új, hasonló érdeklődésű emberek egy csoportjával hoz szorosabb kapcsolatba.
Könnyen szert teszel új kapcsolatokat, és képes vagy elengedni azokat, amelyek már nem szolgálják tovább érdekeid. Úttörő lelkesedéssel mész tovább.  Ha bízol a megérzéseidben, képes leszel tisztán látni, megérteni az embereket, valódi motivációjukat; és ennek megfelelően veszel majd részt a kapcsolataidban. Másokat is figyelembe véve hozz az álmaid és vágyaid megvalósítását célzó döntéseket.

Ebben az évben a szerelem csodája körülvesz. A nyár során a szenvedélyed egy olyan partnert vonz, akivel biztonságban érezheted magad, és képes leszel sokkal mélyebben szeretni, mint korábban. Kockázatot vállalsz egy érzelmileg erős emberért.

Olyan pozitívnak és emelkedettnek érzed magad, hogy minden tökéletesnek tűnik, olyan, mintha áldás szállt volna le rád. Úgy érzed, gyökeret kell eresztened, és azon kapod magad, hogy  családalapításon, és otthonteremtésen töröd a fejed. Jobban vágysz erre, mint eddig bármikor. Októberben házasodni szeretnél, de csak azután, hogy őszintén elmélyült a kapcsolatotok.

Bika

A munkahelyi sikereid a szerelmi életedre is hatással vannak. Új inspirációk érnek, ahogyan a baráti kapcsolataid pozitív irányba változnak. A lelkesedésük segít, hogy sokkal jobban otthonosabban érzed magad a kibontakozó szerelmi kapcsolatodban. A spontaneitás ösztönzőleg hat rád a romatikában, fontos számodra, hogy a párod értékelje azt, amit tőled kap, és azért szeressen aki vagy.

Az utóbbi években vonakodtál megbízni a megérzéseidben, ha a szerelem jött szóba, de ez egyáltalán nem volt hasznodra. Ha nem ugrasz bele rögtön minden kapcsolatba, előbb utóbb szembetalálkozol a megfelelő emberrel. Ha nyitva hagyod az ajtót a szerelem előtt, az otthonod naposabb lesz, és megtalálod az igazit. Az év vége felé szerelmi életed előtt új dimenzió nyílik. Boldogsággal és örömmel telsz meg, ha megéled a soha nem tapasztalt meghittséget, elmélyült az érzelmeket.

Rengeteg változás történik a szerelmi életedben ebben az évben; de ne feledkezz meg a többi kapcsolatodról sem. Ha kitárod a szíved, megtanulsz megbízni másokban, rengeteg kreatív energia szabadul fel benned, ami nemcsak neked, hanem másoknak is hasznára lesz.

Ikrek

A szenvedélyes szerelmed átalakulóban van ebben az évben, ami annak köszönhető, hogy megtanulod, hogyan alkalmazkodj kapcsolatod változó igényeihez, és képes leszel helyre tenni a dolgokat. Minél több pozitív változást érsz el, annál erősebbnek érzed magad lelkileg és érzelmileg egyaránt. Ha szingli vagy, valószínűleg találkozni fogsz egy művészi érzékkel rendelkező személlyel – talán éppen a munkahelyeden.
A megérzéseid erősek, és arra sarkallnak, hogy ne késlekedj tovább mély emberi kapcsolatokat kötni! Tanuld meg, hogy éld meg vágyaid félelmek nélkül. Lehet, hogy az otthoni életed néhány kihívás elé állít. Mindez azért van, hogy tanulj belőle; ha ezt elfogadod nem érzed majd szükségét annak, hogy visszavonulj a csigaházadba.  Összpontosíts a család igényeire, és hagyd figyelmen kívül az apró hibákat. Megtanulod megbecsülni az otthon fontosságát, ebből pedig rengeteg energiát meríthetsz majd. Hidd el, erőfeszítésed kifizetődik, a családod sok szeretettell, támogatással, és örömmel fogja meghálálni.

Ahogyan új megvilágításba helyezed magad, úgy fog a világ is változni körülötted. Lépésről lépésre erősödsz, és az a kötelék, amit egyszer megkötöttél, sosem szakad már el.

Rák

Annak érdekében, hogy olyan partnert találj, aki felfedezi a lelked mélyén lakozó valódi önmagad, határozott lépéseket kell tenned. Lassan és óvatosan építsd fel ezt a kapcsolatot. Ha sikerül sokkal több örömöt találsz majd az életedben. Engedd, hogy a zene és a tánc életre keltse játékos éned – ettől még vonzóbb leszel majd.
Töretlen optimizmusod olyan partnert vonz majd, aki illik ehhez a nagyszerű tulajdonságodhoz. Ahogyan a kapcsolatotok egyre vibrálóbbá válik, egyre könnyebb lesz melegséget, és gyengédséget nyújtani egymásnak.

Tavasszal egy fontos kapcsolatod zavarossá válhat. Ahelyett, hogy  a rád törő félelmekkel foglalkozol, hallgass inkább a szívedre, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Ne csak azt lásd, mi nem működik a kapcsolatotokban, inkább próbálj az érzelmeidre összpontosítani. Ennek köszönhetően egy másik nézőpontból látod majd a dolgokat, és képes leszel megoldani a problémát.
Fedezd fel a lelked mélyén lakozó önmagad, és becsüld meg a magadba vetett hited. Így az energiáid szabadon áramolhatnak, és könnyebb lesz mély, érzelemmel teli kapcsolatokat kötni. Érezni fogod, hogy önmagadért szeretnek.

Nagyszerű nyarad lesz, ha megerősíted az álmaidba és vágyaidba vetett hited.

Oroszlán

Úgy érzed, mintha hosszú, fáradságos munkád gyümölcsét aratnád le az idén. A társadalmi kapcsolataid nagyon pozitívak és önzetlenek; fantasztikus személyiségednek köszönhetően nagyszerű barátaid vannak. Nagy erős, és intuitív vagy, önbecsülésed rengeteg szeretetet és biztonságot ad egy közeli kapcsolatodnak—amelyre már egy ideje teljes erődből fókuszálsz. A lelkesedésed áldásként száll egy intim kapcsolatodra, a kihívások pedig arra ösztönöznek, hogy konsturktív kommunikációd minél gördülékenyebben menjen.

Rengeteg energiád van. Ha úgy döntesz, hogy belemész egy kapcsolatba, nagyon feldob majd, hogy el  tudod fogadni a társad olyannak, amilyen.  Tavasszal a sok esküvői meghívó miatt a házasság kerül a középpontba. Hatására te is elgondolkozol azon, milyen fontos megosztani másokkal az életünket, milyen fontosak a közös tervek és a hűség. Úgy tűnik, a dolgok gyorsan változnak, de ha felveszed az iramot, elégedett leszel az eredményeiddel.

Sokkal gyorsabb a gyógyulás, ha van, aki ápoljon. Munkádért elnyered méltó jutalmad, és olyan érzelmeket élsz majd át, melynek hatására alapvető változások mennek végbe az életedben – és másokéban is természetesen. Az Oroszlánoknak fontos a harmónia, hogy a párjukkal egyenlőek , és minden tekintetben összhangban legyenek. Légy hálás a szerelemért!

Szűz

A túlcsorduló energiád betölti otthonod szeretettel, kreativitással, és örömmel. Segítségével egy olyan partnert vonzol , aki önzetlen, és megadja a számodra fontos érzelmi biztonságot. Jusson eszedbe, hogy nem kell mindent magad csinálnod, máskülönben elveszel a részletekben. Tanulj meg bízni a kapcsolatodban, és tudd, hogy a kedvesed ott van, és támogat.
Nagyon ragaszkodsz az érzelmeidhez – különösen ebben az évben – és szükséged van rá, hogy a szerelmed mindig elérhető legyen, ha az álmaid és vágyaid megvalósításáról van szó. Ha közös az értékrendetek, és az hasonlóak az elképzeléseitek a kapcsolatotok megnyugtató lesz, és a teljesség érzését nyújta. Mindenki szeret körülötted legyeskedni, a töretlen optimizmusod miatt.

Akkor érzed magad a legjobbnak, ha körülvesz az elegancia. Szentelj figyelmet a szép dolgokatnak, foglalkozz a zenével és a művészetekkel. Engedd, hogy szárnyaljon lelked, hiszen ezzel kapcsolataid is gazdagítod.

Ideje, hogy megújítsd a fogadalmaid, és az elkötelezettséged az életed különleges személyével.

Szerelmi horoszkóp II.»

Napi horoszkóp»

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!

Hozzászólások:

lzm - 2017. május 10.
china wholesale
abercrombie outlet us
kate spade outlet online
polo outlet online
coach outlet
Oakley Holbrook sunglasses
pandora rings
nfl shop
veronique billat
ray ban outlet
paul smith uk
shoes online
coach diaper bag
burberry
prada outlet online
bercrombie Nederland
coach handbags
prada outlet online
ugg australia
burberry australia
burberry outlet
michael kors australia
oakley australia
pandora bracelet
oakley frogskins
burberry outlet
moncler jacket mens
Basketball shoes
pandora bracelet
abercrombie fitch
ray ban eyeglasses
prada bags
michael kors outlet
nike store
coach outlet
abercrombie and fitch
timberland boots
chrome store
nike outlet
ray ban sunglasses
coach purses
pandora rings
moncler jacket
kate spade outlet
mk outlet
michael kors handbags outlet
paul smith
kate spade outlet
pandora bracelets
longchamp outlet
baseball jerseys
coach factory outlet online
Nike Air Jordan
abercrombie outlet
burberry outlet
landinggear
pandora.com
prada glasses
pandora charms sale
Coach Outlet Store
coach outlet online
kate spade bags outlet
KD 8 shoes
chrome hearts
michael kors outlet online
coach outlet online
pandora rings
michael kors outlet
Nike Zoom
hermes bag
north face outlet
nike com
burberry canada
Burberry outlet online
polo online
Nike Jordan Shoes
michael kors outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
pandora princess ring
michael kors uk
adidas yeezy boost 350
louis vuitton outlet
burberry online
Ralph Lauren Polo
2017 Nike Air Max
prada outlet
prada handbags
Nike Hyperdunk 2015
prada outlet online
Yeezy Boost 350
Air jordan Femme 2015
michael kors outlet
coach outlet
pandora australia
yeezy boost 350
Billat
burberry outlet
michael kors outlet
prada outlet
Pandora Charm
pandora rings
kate spade outlet
nike australia
asics Australia
huarache nike
coach factory outlet
Nike KD 8
burberry outlet online
beats studio
jordan shoes
Air Max
flash sunglasses
prada outlet
cheap basketball shoes
Canada Goose Outlet
michael kors
pandora charms sale online
prada us
Nike Air Jordan
Pandora bracelet
Nike Free Run
Jordan Retro
pandora charms
burberry australia
basketball jerseys
Nike Air Jordan
michael kors outlet
Michael Kors Outlet
ray ban new wayfarer
official prada site
michael kors purses on sale
michael kors purses
mens sunglasses
rayban sunglasses
michael kors online
Prada bags
pandora rings
prada bags on sale
chrome hearts
coach outlet online
nike shoes
moncler down jackets
coach outlet
mcm outlet
michael kors
kate spade
Nike Hyperdunk Shoes
coach online
Jordan Aero Mania Homme
coach outlet online
Michael Kors Outlet
michael kors bags outlet
2015 Nike Dunk
Air Max,Air Jordan
moncler mens jackets
prada outlet
Longchamp Outlet
Oakley Holbrook
mlb store
coach outlet
clk benz
Coach Sunglasses Outlet
authentic prada outlet online
Nike Free Run
huaraches shoes
michael kors purses
michael kors handbags
sunglasses sm
Nike Jordans
moncler jacket
Hugo Boss Outlet
louis vuitton australia
sunglasses hut
burberry us
mlb shop
michael kors outlet
official prada site
ralph lauren
coach outlet
jordan retro shoes
mk bags
burberry scarf
hockey jerseys
nike jordan shoes
MIZUNO Shop US
brand sunglasses
prada outlet
michael kors outlet
prada bags
coach outlet
coach outlet
pandora charms
oakley sunglasses
pandora jewelry
mcm outlet
coach shoes
nike jordan shoes
Mizuno Shoes
pandora bracelet
coach australia
abercrombie us
mlb shop
Michael Kors Canada
moncler uk
landing gear
burberry online
nike huarache
coach outlet
moncler outlet
burberry outlet
Nike Air Max
Kevin Durant Shoes
burberry scarf
ray ban prescription sunglasses
prada outlet
prada outlet online
Nike Air Max
canada goose jacket
kate spade canada
ray-ban sunglasses
pandora rings
prada bags
nike lebron james
Nike Air Max
michael kors outlet
michael kors
snow boots
michael kors tote
prada outlet online
mcm factory outlet
official michael kors
piumini moncler replica
ate spade handbags
coach outlet
michael kors bags
burberry scarf
michael kors tote
michael kors canada
Air Jordan
michael kors outlet
huaraches
air jordan shoes
tiffany uk
chanel australia
kate spade bags
pandora rings
wholesale
prada factory outlet online
michael kors
abercrombie outlet
prada bags
kate spade outlet
pandora australia
ray ban aviator
coach outlet online
prada bags outlet
Yeezy 350
pandora charms
michael kors outlet
nike shoes
coach outlet
kate spade
ray ban wayfarer
Nike Air Jordan
abercrombie and fitch
coach bag
kate spade outlet
louis vuitton outlet
abercrombie and fitch
Air Max
prada factory outlet online
Air Max
canada goose sale
louis vuitton outlet
baseball jerseys
kate spade black friday
pandora bracelet
nike shox
pandora jewelry
rayban outlet
Nike Free
Coach Outlet Online
Nike Free
michael kors bags
prada outlet prices
coach australia
cheap moncler jacket
rayban aviator
coach outlet store
yeezy boost 350
prada outlet
michael kors wallet
air jordan retro
ugg australia
tiffany and co
Mizuno Shop Japan
Nike Air Jordan
abercrombie outlet
major league baseball
asics shoes Australia
ralph lauren australia
kate spade bags
pandora australia
moncler sale
abercrombie outlet
chrome store
moncler clothing
Wholesale Tank Tops
coach factory
Nike Air Jordan
moncler jacket
polo outlet
coach factory outlet
moncler outlet
burberry outlet
sunglasses hut
prada outlet woodbury
pandora necklace
pandora rings sale
michael kors handbags
authentic prada outlet online
prada official site
coach sunglasses
pandora charms uk
ray-ban sunglasses
adidas shoes
prada factory outlet
salomon shoes
coach australia
louboutin shoes
michael kors outlet online
pandora australia
mk handbags
ray ban prescription glasses
chrome hearts jewelry
nike shox shoes
nike jordan shoes
michael kors purses outlet
ugg uk
mcm outlet online
Nike Air Max
Nike Air Max
pandora charms black friday
michael kors outlet
nike air max
authentic prada handbags outlet
prada factory outlet online
Nike Air Max
michael kors black friday
michael kors outlet
michael kors factory outlet
Chanel Outlet
michael kors jet set tote
pandora charms
pandora jewelry
burberry canada
michael kors uk
ray ban sunglasses
Nike Free Run
tiffany co
ray ban sunglasses
yeezy boost 350
canada goose jacket
prada handbags
coach factory outlet
Hermes Outlet
abercrombie & fitch
Ralph Lauren
coach usa
pandora charms
tiffany co
ray ban outlet
coach outlet
pandora outlet
pandora rings
chanel
michael kors totes
nike shoes australia
cheap coach purse
shoes sale
Nike Free Run
ray ban polarized
air jordan shoes
timberland uk
Prada Outlet
nike free run
pandora charms sale clearance
prada outlet
ups tracking
Hugo Boss Store
michael kors handbags
coach outlet
Nike Air Max
canada goose outlet
longchamp outlet
nfl jerseys
michael kors outlet
mlb.com
pandora charms
Mizuno Wave
burberry purse
pandora ring
michael kors outlet
nike jordan
Nike Zoom
prada outlet online
michael kors outlet
coach outlet
ugg slippers
cheap ray ban sunglasses
shoes online sale
louis vuitton outlet
prada sunglasses
kate spade
yeezy boost 350
Free Run
coach
landing gears
sunglasses outlet
abercrombie us
coach bags
Prada Factory Outlet
pandora rings
beats by dre
louis vuitton factory outlet
michael kors outlet bags
moncler outlet
michael kors outlet
coach purse
prada outlet online
burberry outlet canada
louis vuitton uk
oakley sunglasses
coach handbags
football jerseys
nike australia
coach sunglasses for women
pandora charms sale
Nike Air Jordan
basketball jerseys
michael kors italy
Nike Air Jordan
burberry outlet canada
pandora charms
oakley frogskins sunglasses
coach carter
michael kors outlet
Jordan retro
Nike Dunk SB Low
ray ban glasses
Mizuno Shop
pandora uk
paul smith sale
burberry scarfs
prada outlet
Nike Free
Nike Free
michael kors outlet
nike outlet
baseball jerseys
oakley outlet
véronique Billat
pandora rings
nike lebron shoes
michael kors outlet
adidas australia
canada goose sale online
michael kors bags
nike basketball shoes
oakley sunglasses
moncler us
abercrombie paris
kate spade outlet
coach outlet
Abercrombie Fitch
prada online
michael kors us
chanel bag
prada outlet online
prada outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada purses
coach bags
Cheap Ray Ban
top sunglasses
salomon hiking shoes
Adidas Yeezy Boost 350
ray ban clubmaster
Oakley Outlet
Hugo Boss Online
Chanel bags Outlet
moncler coats
CHanel Factory Outlet
prada sale
kate spade outlet online
Jordan Retro Shoes
jimmy choo australia
michael kors outlet online
kate spade
prada handbags
kate spade handbags
china factory sale
Ray Ban Outlet
burberry outlet online
Jordan Flight 45 Femme
prada bag
michael kors outlet
nike id
michael kors outlet
pandora necklace charms
michael kors outlet
Hyperdunk 2016
pandora uk
coach factory outlet
longchamp outlet
Coach Outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
prada outlet online
abercrombie outlet
pandora charms
beats headphones
ray ban online
football jerseys
kate spade black friday
Mizuno Running Shoes
pandora necklaces
nike huarache shoes
ugg boots
ray-ban sunglasses
Coach outlet online
lebron james shoes
nike air huarache
celine outlet
ray ban sunglasses
adidas australia
asics shoes
pandora rings jewelry
Kate Spade Australia
prada outlet online
lzm5.10
Válasz
Megnézem a többi hozzászólást