Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.26. | János
A kosár jelenleg üres
Nagy éves horoszkóp 2013 Kos-Szűz

2013. január 11.

A nagy éves horoszkóp az egész 2013-as évet összefoglalja minden jegy szülötte számára.

Kos

Újra a régi önmaga. Felszabadult táncát lejti, ötletgazdag, újszerű tervekkel kezd neki az újesztendőnek.  Mélységes tudattartalmakból bányássza elő kreativitása tüzét. Egészen új fába vághatja a fejszét. Eddigi életében megszerzett összes ismeretét kiválóan alkalmazhatja, régi-új kapcsolatrendszerét mozgósíthatja céljai elérése érdekében. Saját vállalkozásba kezdhet, dédelgetett álmai ölthetnek mesés-varázslatos valóságot. A bőség kosarát önre borítják az égiek. Ez hozhat anyagi nyereséget és vezetői képességét is lesz alkalma megcsillantani, akár a ranglétrán történő előrelépés által. Valószínűleg megszolgálta a kapott lehetőségeket. Persze, hogy megszolgálta. Különben nem is érezné a változást. Ugyanis önnek semmi nem hullik csak úgy az ölébe, az ön kezdeményezésére, aktív behatására történik ugyanis minden. Csak míg korábban esetleg több volt az aktív befektetés, és kemény munkája kevesebb látható eredménnyel járt, most a sikereket is bőséggel arathatja. Szellemi ismereteit is eredményesen gyarapíthatja, kezdjen bármely újszerű tanulmányokba. Soha semmihez nincs késő. Tanulásunk életre szóló legyen. Ha a nagypapája angolóráit kellene finanszíroznia, nincs abban semmi csodálkoznivaló. Használja ki főleg az év eleji gazdag lehetőségeket, amikor kreativitásának kandallójába kettős fújtatóval szítják a tüzet. Új ismereteket köthet. A másság tolerálása és az elfogadás fontossága, egyaránt központi tényezője lesz a társulásoknál. Főleg az április közepe után született Kos hölgyek találhatják magukat a szerelem oltárán, szenvedélytől égő vágyakkal, nagyívű jövőbeni elképzeléseikkel, akár már az év elejétől kezdődően, ám tavasszal biztosan szép számmal akadnak majd udvarlóik. Az sem kizárt, hogy épp ekkorra időzítik egy kapcsolatának végét, és épp az ezzel járó felszabaduló energiák miatt sokasodik meg a jelentkezők serege. Bátran használja a modernkori ismerkedés formáit, de mindenkor tartsa előtérben igényeit. Egy randevú alkalmával is őszintén jelezheti, hogy ön most csak társaságra vágyik, minden különösebb elképzelés nélkül. Az is meglehet, hogy áprilisban megismerkedik valakivel, aki annyira megérinti, hogy képes lesz egész életét feldúlni, akár kifordulni önmagából, teljesen új életet kezdve, akár meglévő életének is hátat fordíthat.  Tavasz végére már világosabban fog látni, és belátja, hogy kötelezettségeit nem hanyagolhatja el. Nyár közepe az esküvőt is elhozhatja sokak életében, illetve a családalapítás, a családdal kapcsolatos fontos vállalások indulhatnak útjára. Nyár vége hozhat némi megtorpanást, bár ön az események tekintetében valószínűleg megfigyelő lesz. Az ősz kezdete talán még a nyaralás jegyében telik, ám közepétől újra megsokasodnak a feladatok. Az sem kizárt, hogy egy megtévesztés áldozata lesz, akár családtagjával kapcsolatban derülhet fény egy kellemetlen igazságra. Év végén nehézségekbe ütközhet a harmónia fenntartása, indulatait nehezebb lesz féken tartani.

Bika

Az év során kellemes utazásokban lehet része, mely lehet, hogy valamilyen támogatásból valósul meg. Az sem kizárt, hogy pályázatot nyer meg, illetve a szerencse önre mosolyog és egy utazás élményével ajándékozza meg. Egész évben kiemelten érezheti a segítő, támogató erőket, biztos óvó kéz kíséri éves útján. Megszilárdíthatja családi kapcsolatait, mely elsősorban az összefogás által valósulhat meg. Kiemelt szerepe lesz abban, hogy ezek az erők szépen összekapcsolódjanak, segítve egymást. Ez újfaja szemléletet és hozzáállást igényel majd öntől, távolról kell szemlélnie az eseményeket, kerülve az érzelmi bevonódást, mindenki érdekét szem előtt kell tartania. Ne hagyja egyik fél által se irányítani magát. Ha helyesen végrehajtja a feladatot, a család békéjét kapja jutalmául és egy kiemeltebb, rangosabb elismertséget a család szemében. Észrevétlenül önre testálódhatnak döntéshozó szerepek. Február hozhat, fagyosabb szívbéli napokat, ám a tavasz kezdete az olvadást hozza el. Tavasz közepén a megújulás erői sürgetnék, ám egy idősebb rokonával kapcsolatos esemény következtében, minden erejére szüksége lesz a helytálláshoz. Számíthat barátai, ismerősei segítségére, még ha bizonytalanul kezelik is a helyzetet. Tavasz még nem kedvez a kapcsolatok alakításának, mert sokszor van ábrándosabb hangulatban, sőt a magányos perceket is előnybe részesítheti. Nyár eleje azonban ígéretes pillanatokat tartogat. Érzelmes pillanataiban, dejavu érzésekkel tarkított, megtartó erővel bíztató sugallatokat kap. A hamis kapcsolódásokról is azonnali érzetei lesznek. Ám ősszel megérkezhet a sugallatok hercege. Biztonságot nyújtó lénye, meghitt együttléteik öröme véget vet az álmodozásoknak, vagy inkább ébren folytathatja az elképzelt mesét. Ősz hozhat szürkébb napokat hangulatában is, sőt ősz közepén lehet egy hirtelen, váratlan szakadásélménye, illetve váratlan kiadások merülhetnek fel. Ugyanilyen hirtelenséggel jelentkező ötletei fogják segíteni a megoldásban. A téllel újra beköszönt a rend az életébe. Sokkal inkább ura a helyzeteknek. Erőteljes behatásokkal szemben is kiválóan képviseli magát és érdekeit. December elején újra szenvedélyesebb napok töltődnek mindennapjaiba.

Ikrek

Megbízható, szépen felépített évre számíthat, ha az alapokat az elmúlt évben gondosan elhelyezte. Segítő, támogatás veszi körül, mintha minden gondolatát számon tartanák. Cserébe önnek is szűkebb határok között kell élnie mindennapjait, kevesebb százfelé rohangálásra számíthat, hisz a segítői ügyesen tehermentesítik. Ezt valószínűleg tanulnia is kell közben, hogy nem mindent egymaga intéz, hanem igazából rábízhatja magát segítőjére. Ez hozhat időnként zavart is, hiszen a szabadsága korlátozásának is élheti a beavatkozást, így néha-néha vitákat generálhat, illetve lázadó túlkapásai lehetnek. Ha azonban képes elfogadni és teljesen befogadni az újdonságot életébe együttesen élheti meg a vágyak szabadságát a szabadságvággyal együtt. Vagyis, hogy a vágyak nem kötnek, hanem, ha igaz szeretetből fakadnak, ténylegesen felszabadítanak és kiteljesítenek. Ha azonban nem a szereteten alapulnak, megfognak és béklyóba vernek. Mindkettő lehetősége benne van az évben. Nagyon sok múlik az indításon, a letisztult érzelmeken, vagyis az érzelmek tisztázásán. Mert az utóbbi béklyóból hosszú és fáradságos munkával, és csak sérülések árán lehet szabadulni. Nagyon sok múlik a tisztánlátásán és -érzésén ebben az esztendőben. Egy biztos, hogy egyfajta karmikus ismétlődésnek lesz alávetve. Tavasz hozhat fontos, jövővel kapcsolatos elhatározásokat, néhányuknál talán a leánykérést is jelentheti, egyfajta önfeladással járó kedves elköteleződés, mely első hallásra, akár meg is rémisztheti a könnyedebb kapcsolathoz szokott Ikrek hölgyeket. De a boldog gyermekáldás is hasonló ijedtséget okozhat elsőre. Április vége komolyabb válaszút elé állítja, de nyár elejére megérik a bizonyossága, és szeretetteljes elfogadása a sors eseményeit illetően. Ősszel erőteljesebben tapasztalhatja azonban a korlátokat, és úgy érezheti, mintha kissé el lenne vágva a külvilágtól, de csak azért, mert az újjászületés magányos vállalkozás. Év végére bizonyosan új emberré válik, lényeges megtapasztalásokban gazdag, transzformatív évnek néz elébe.

Rák

Az önmagára ébredés éve lesz a mostani. Meg kell találnia helyét, szerepét, önvalóját. Ahhoz, hogy önérzetessé váljék, meg kell vizsgálnia önmagát, és másokra gyakorolt hatását. Ha az ember önmaga szeretne lenni, ahhoz előtte tudni kell, hogy milyen is az valójában. Mire lehet büszke magában? Milyen értékekkel és hibákkal bír? Csakis mindkettő együttes és éles szemrevételezésével, szembeállításával történhet az önvizsgálat. Természetszerűleg ez adhat valódi határozottságot, mely elvehetetlen és megmásíthatatlan, gondoljon bárki bármit is körülöttem. Ha még nem találta volna meg társát, ahhoz is nagy szolgálatot tesz az identitásvizsgálat. Sokkal egyértelműbb lesz ön előtt az ideál. Nagyon fontos év az önmegvalósítás tekintetében. Megszületik az önkifejezés belső igénye, és ez fogja adnia a szeretetteljes visszacsatolásokat is. A változásokkal és kihívásokkal megtűzdelt helyzetek, hozzásegítik erejének kibontakozásához. És a büszke nő végigvonul a 2013-as év színpadán, sörényét hátravetve, élvezve a csodáló pillantásokat. Önbizalma új erőre kap. Fontos lesz az alkotás, a saját maga által létrehozott hozzáadott érték a világhoz. Ez egyes Rák hölgyek esetében épp a gyermekének történő életadás útján valósul meg, épp gyermekének világra hozatala által éled fel az új és bátor lélekrész. Tavasz hozhat sok friss impulzust életébe, munkahelyi, párkapcsolati vonatkozásokban. A nyár, úgy érezheti, most nem épp a pihenésről szól, a megszokottnál több áldozatot igényel öntől. Ám ha épp az esküvőjét tűzte ki születésnapja környékére, akkor valószínűleg édes kötelezettség vár önre. Ősszel otthonában élheti meg a legteljesebb pillanatokat, még az is lehet, hogy épp egy szükségszerű költözés ad önnek jelentős feladatokat. A költözésnél is inkább az áldozatiság érzet lehet erős, nem épp önszántából alakította a helyzetet. Higgye el ebben az évben a szerencse kegyeltje, még ha kevésbé szerencsésnek tűnő megélésekből is bőven kijut. Tél fogja újra elhozni bizalmát és felismerni a sors kegyes természetét. A visszatekintő bölcsesség hozza el újra lelke békéjét.

Oroszlán

Ebben az évben a rivaldafényben tündöklő Oroszlánok is többet lesznek zárkózott magányukban. Saját választásból, mert úgy érezhetik, mintha fényük kissé megkopott volna, így nem szívesen szerepelnek. De a bátor Oroszlán elindul megkeresni az elveszett fényt, és tudja, legbelül érzi, hogy nem a külvilágban fogja meglelni. Egyedül indul útnak, árnyéka szorosan a nyomában lopakodik. Több ízben kell rosszkedvével is harcba szállni, miközben idegeit jócskán prés alatt tartja a sok nyomasztó érzés. Egyes érzékeny embereknél, akár konkrét fizikai-pszichés megjelenési formát is magukra ölthetnek a mélybe történő alászállás történései. Tudatosítsa mindvégig úticélját, ez pedig az elveszett fény megtalálása. Hogy mi is ez pontosan? Mindenkinek egyéni. Lehet ez maga a hit, az igazi önérzet, a lelkiismeret hangja, egy múltbéli tisztátalan cselekedet. Mindenki megtudja, aki a kereső ösvényre merészkedik, márpedig merni kell. Ez az egyetlen útja lelke felszabadításának. Szakavatott segítséget is merjenek nyugodtan segítségül hívni. Ám még a büszke Oroszlánok is részesülni fognak a jó és bölcs segítő áldásaiban, kéretlenül is, nem beszélve saját, egyesek számára talán meglepő intuíciós képességükről. Folyamatos szeretetteljes érzés is kísérni fogja útjukon, ez pedig saját szívének megnyugtató hangja lesz, mintegy értesítést küldve arról, hogy jó úton halad. Tavasz már hozhat sikerélményeket, és higgye el bámulatos az erőfeszítése, még ha nem is látja tisztán a lelki folyamatokat. A nyár kapcsolat hangsúlyos élményekkel jár. Változatos, színes kalandok ígéretével kecsegtet. Csalódásélmények, feszültebb helyzetek adódhatnak, ilyenkor mindig figyelmeztesse magát ezévi küldetésére. Feltétlen élvezze ki a nyári szabadság örömét. Az ősz már az ígéretes betetőződése az átalakító eseményeknek. Ekkor már több lehetősége lesz az összegzésre, a történések számbavételére, valamint a tanulságok levonására. Tisztulnak a folyamatok, bár még lehetnek ködbe burkolózó részletek.  Családjától is fokozottabb támogatásra számíthat. Megérkezik az erő és elszántság, egyre inkább ura élete eseményeinek. A tél már optimista cinegeszóval hívogatja, a felszabadult ego táncba libben és valószínűleg év végén már nem egyedül lejti örömtáncát, hanem egy megbízható, rendszerető, kicsit kritikus fiatalember egójával együttesen.
 

Szűz

Szorgalmas, céljait mindenkor szem előtt tartja. Jutalomként, akár fontos érdemi elismerésre is számot tarthat az idei évben.  Dolgos napoknak néz elébe, melyben a kitartás és a hűség fontos tényező. Talán épp a földi dolgok megszilárdítására törekszik. Egészen új értelmet kaphat élete, akár egy komolyabb megrázkódtatás által, vagy egészségének visszaszerzése fölött érzett öröme következtében. A váratlan események szellemi szinten is átmossák, megújult szemlélet kialakítására ösztönzik, mely helyet enged az újszerű eszmék beáramlásának is életébe, mondhatni új értelmet ad életének. Valahogy minden színesebb, megelevenedő frissesség járja át és tágabb horizontokat képes beutazni lelki-szellemi látóhatárának kiterjesztésével. Tavasszal képes lesz egészen messzire menni a megismerhetetlen határáig, hogy új erőre is kapjon az előtte álló feladatokhoz. Elsősorban kívülről hatnak az események, nem saját kezdeményezésből születnek. Ez kiszolgáltatott érzésekkel is járhat, de ön érezni fogja, hogy ez inkább egyfajta szolgálat. Továbbá mulasztásokra is felhívhatja figyelmét, családi és szélesebb ismeretségi körben a harmóniára és békülékenységre való  törekvésekre. És ha nyár, akkor irány a víz, az érzelmek tengere. Ha teheti, vízpartnak vegye az irányt, poggyászába pedig csomagolja be összes biztonságérzetét, ismeretszerző könyveit és adja át magát egy emlékezetes nyaralásnak, mely minden részletében megköveteli az elvárásoktól és felépítettségtől, sablonoktól mentes időtöltést, sokkal inkább az ösztönösségre hagyatkozó, spontán elhatározás és érzelmei domináljanak. Családja is felettébb örülni fog új szemléletének és ki is vannak éhezve szeretetteljes odafigyelésére. Ősz hozhatja el érdemei gyümölcsét, az sem kizárt, hogy nagyobb felelősséget ruháznak önre, családjától is fokozottabb elismerésben részesül, érezheti támogatásukat, elfogadásukat. Elvárásaiban lehetnek csalódásélményei, maximalizmusa csorbulhat, ám ereje és befolyása fokozatosan nő.  A tél igazán termékeny találkozásokat hozhat, melyben a férfi és nő egymásra találása és szeretetteljes elfogadása tovább segíti az újjászületni vágyó embereszményét. Megszilárdulni látszó hatalmával ne éljen vissza. Fedezze fel az önben lévő érzelmesebb részeket, merje kifejezésre juttatni érzésvilágát.

Nézd meg mit üzennek a csillagok a többi jegy szülötteinek >>

 

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!