Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.26. | János
A kosár jelenleg üres
Nagy téli horoszkóp 2013-2014 Mérleg-Halak

2013. december 05.

Most már visszavonhatatlanul itt a tél: nem árt tudni, mit jósolnak a csillagok erre az időszakra szerelem, munka, egészség terén!

mérleg horoszkópMérleg   

Mindent gondosan kiszámol és megtervez, a véletleneknek igyekszik kevesebb esélyt adni. Van ebben kisebb hárítás, talán épp a lelke hangját igyekszik elhalkítani, mert olyan dolgokról üzen, mely szokatlanul újszerű, a szabadságának korlátozásáról is beszél, illetve egy nagyobb körbe való beilleszkedés lehetőségének közeledtéről. Ez lehet nagyobb közösségi elköteleződés, de lehet a saját család létrejöttének víziója is. Önmaga csökkentésével egy nagyobb egészbe való betagozódásnak örömteli ígérete, a tartós értékek megkülönböztetésének képessége a talmi csillogással szemben. Legyen türelmes magához, kérjen másoktól is időt. Engedje meg magának a lelassulás folyamatát a megfontolt érett döntések meghozatalához. Kiemelten fontos, hogy milyen célokat tűz a tevékeny tél zászlajára. Minél magasabbra vonja, annál többen látják majd, és aki nem képes azonosulni, vagy csak öncélúan kapcsolódna, gyorsan kiesik a rostán. Talán most egyértelműbben észlelhetők az emberi szándékok, ami a Mérlegek érzékenységén erősíthet, ám intellektuális erejére most kiemeltebben támaszkodhat, sőt nem csak a sajátjára, hanem megbízható férfi személyére is. Egészen februárig tart ez a mélyülő érlelődés, miközben visszalátogat a titkok világába, egyesek életében komolyabb átrendeződés, kapcsolati szakítópróbák formájában mutatkozhat, régi sebek szakadhatnak fel. Talán kissé szűkmarkúnak találhatja a tél házigazdája által önnek kijáró vendéglátást, azonban egy böjti időszakként felfogva felismerheti sorsának egészségmegóvó igyekezetét.

skorpió horoszkópSkorpió   

December sűrű eseményeit elsősorban otthona köré csoportosítja. Intenzív álomvilág jellemezheti, mintegy súgnak önnek az égiek. Hangulata változékony, erőteljes belső képek, víziók kavarognak, sok esetben váratlanul érzelmek árasztják el. Az erőteljesen működő, sokszor szabályozhatatlanul engedetlen emóciók szinte uralkodnak, de valójában tisztítják a belső teret. Magukra irányítják a figyelmet, mindaddig, míg tudomást nem vesz róluk. Hol finoman fűzik, terelik, hol erőteljesebben szólítgatják. A kommunikáció bravúros sokoldalúságát mutatja, mely a szavak nélküli csendben is gazdag információval borítja be. Egész testében érezheti környezetének rezdüléseit. Az érzékenység segítőjéül is szegődik, ha megtanulja jelzéseit, ha képes együttműködni csodálatos jelzőrendszerével. A kívülről önre irányuló érzelmek mintegy páralecsapódásként végigcsorognak belső világán, és átitatják a szárazabb területeket, új életet adva számukra. Szerelmes hangulatot ébresztve a legmagányosabb barlangokban is, akár konkrét jelölt nélkül. Ám az efféle önből viszonzásképpen, akár öntudatlanul kiáradó jelzéseket szintén veszi valaki. Úgy tekinthet a folyamatra, mintegy előkészítő jelenség az igazi találkozáshoz, hogy a hirtelen elárasztó érzések, ne döntsék le a lábáról. Szerencsés kiteljesedés azonban csak a letisztult érzelmekkel együtt lehetséges, melyeket sem elrejteni, sem megzabolázni nem szükséges. Lehetőséget kap tiszta lappal indulni, legyen tudatos a gazdag érzelmi érintettségben, igyekezzen minél megbízhatóbb kapitányául szegődnie saját hajójának. Meg kell tanulnia saját erőit megismerni és minél tudatosabban használni. Az érzelmek nem az ellensége, nem legyőzendő vetélytárs, hanem önmaga hajtóműve!

Nyilas horoszkópNyilas

Nyilasok igazán elemükben érzik magukat ezen a télen. Tombolnak a hormonok, izgága természete, turbófokozatra kapcsol. Rengeteg külső inger éri, a hűség szó is terhes fogalommá válhat. A szeretet jelentését is új elgondolására igyekszik formálni. Szűknek érezheti az elvárt kereteket, mely belső feszültségek formájában jelentkezhet. A család, az otthon, a tradíciók ugyanakkor olyan értéket képviselnek az ön számára, melynek védelmezése szintén kimagaslik. Önfegyelem és a belső kontroll, jelentős többletet adnak személyiségének, tartást és határozottságot biztosítanak a mindennapok során. Azonban szintén fontos, hogy a fegyelemből megkötött belső tartalmakat, érzelmeket megossza megbízható, bölcs személlyel is, hogy a belső folyamatok minél fényesebbre csiszolódjanak az értelem számára is. Természetesen meg kell találnia az egyensúlyt az elfojtás, és a helyénvaló kontroll között. Szerencsére önök természetüknél fogva nem bírnak sokáig titkokat tartani, aminek most hasznát is fogják venni. Kompenzáló túlköltekezésekre érdemes jobban odafigyelnie. Ellenőrizze, hogy valóban szükséges-e az összes vágya által felkeltett vásárlásnak eleget tenni. Február fogja elhozni a választ, hogy a hormonok csak finom játékukat élik-e, csak szalmaláng-e figyelmének felkeltése, vagy jóval többről van szó. Ekkor már valószínűleg döntéshelyzetbe kerül, de addigra a szeretet vagy a szerelem újszerű jelentése egyre több olyan elemmel gazdagodik az ön számára, mely képessé teszi a józan választásra. 

Bak horoszkópBak

Az érzelmek habjaiban mártózhatnak kedves Bak hölgyek. Védelem alatt állnak, az érzelmek mintegy jótékony pajzsként körbeöleli önöket. Időnként kitekintve menedékéből láthatja, amint egyre többen elismerik az ön munkáját és a háttérből előrelépve növekvő népszerűségének örvendhet. Oltalmazó kis csapat veszi körbe, támogatva önt érzelmileg és szellemileg egyaránt. Ezen a télen a szerelem is repíti a maga nyilacskáit, a szenvedély lángját keltve éltre a Bak hölgyek szívében. Az érzelmek hatására teljesebbé válnak, egyre több személyiségrészük éled újjá. Átitatódnak valami misztikus erővel, varázspálcát kapnak a kezükbe, mellyel sorra arathatják a sikereket. Családi körben is elismerőleg beszélnek önről. Januártól sok új felelősségteljes feladat hárul önre, amelyhez a megelőlegezett bizalomnak és elismerésnek nagy hasznát veszi. Ugyanakkor fel kell venni a kesztyűt számtalan váratlan, zavaró, akár ellenséges hadjárattal szemben is. Erősödni kell a kapcsolati diplomácia területén, tapasztalatot kell szerezni kivel, miként, miről illő beszélni, el kell sajátítani a megfelelő tárgyalástechnikát kommunikációjában, ebben kiemelten szükséges gyarapítani tapasztalatát. Ez adja magabiztosságának alapját, ehhez azonban nélkülözhetetlen az emberismeret, és legfőképp az önismeret. Ugyanakkor önmaga zavaró beidegződéseit is hátra kell hagyni, fel kell számolni a makacsságot, és minél inkább közösségi lénnyé fejlődni.

vízöntő horoszkópVízöntő

Bár télvíz idején járunk, a levegő mégis forrósodik ön körül. Nagyobb kitekintéssel van a külvilág felé. Szerepvállalása megsokasodhat, akár a nyilvánosság előtt is lehetősége nyílhat a bemutatkozásra. Egyes Vízöntő hölgyek még a külföld reményteljes hívásának is engedelmeskedhetnek. Népszerűségük, azonban nem nélkülözi az egyéni erőfeszítést és a töretlenségre sem ad garanciát. Az azonnali korrekciók, a dolgok melegében történő helyrehozatala azonban mindvégig elengedhetetlen lesz. Akár rossz nyelvek, intrikák furakodhatnak a népszerűség korántsem biztos védőburka alá. Önmaga védőügyvédjeként számos furcsasággal találja szemben magát. Levegős lazaságát, izzó tűzre kell formálnia, hogy szavai mások számára is hitelt érdemeljenek. Nem elég csak állást foglalni, de szenvedélyes meggyőződéssel képviselni is kell azt. Ez igaz lehet akkor is, ha épp mások érdekét képviseli. Mindenképpen úttörő munkára készüljön, mert olyan konoksággal, berögződött eszmerendszerekkel kell megküzdenie, hogy ember legyen a talpán, aki mindezt ön után csinálja. Szerencsére az ego közben munkálódik, és az önálló harcok tovább erősítik jellemét, miközben egyszemélyes forradalmárként ünnepelhetjük. Ön nem az a típus, akit az önállóság magányra ítélne, hiszen inkább megosztja tapasztalatát a nyilvánossággal, ezzel is a közösségért való helytállásról ad számot. Tevékenységének hátterében olyan mozgatórugók lehetnek, melyről magának is csak félve vall. Egy fontos érzelem, bizonyítási vágy, talán egy jóvátétel szándéka.

halak horoszkópHalak

Könnyen begubózhat a tanulságok csigaházába, ahonnan egy-kettőre nem mozdítható. Az újév kezdete lesz, amely felrázza, kuckójából kitekintésre készteti. A megreformált célokat az életműhelyben megerősíti, Bak újholdjára bízva, komoly elhatározásokkal foltozza. Nem eshet ki a résen egyetlen valamirevaló cél sem. Alkotó tevékenységre vált, melyhez a stabilizáló folyamatokat szükséges rendezni. Vezető pozícióba is előléptethetik, mely során a félelmek leküzdését követően, valódi ereje mutatkozhat meg. Talán már ön is érzi, hogy azokat az energiákat, amelyek megérlelődtek önben, jóval nagyobb kifutópályára kell ereszteni és a köz szolgálatába állítani. Már az első felszállást követően látni fogja, hogy félelmeihez képest mennyivel gyakorlatiasabban képes helytállni. Megújult ereje és a táguló horizont, fokozódó vitalitását hozza. Válaszként társasági élete is új erőre kap. Népszerű bohémként egyetlen jobbfajta buliból sem fogják kihagyni. Februárban már ön is kifejezetten igényli a társas összejöveteleket. Összefüggésben lehet költözéssel, mely a nagyobb önállóság mellett, fokozottan igényli a csoportos találkozókat. De az is meglehet, hogy kedvesével összeköltözve, kettősük által történik meg a társas együttlét, aki az ideális társ képében maximálisan kielégíti közösségi igényét. Minőségi átlényegülések lehetőségét hozza el a tél.  Az elmúlt időszakban szerzett tanulságok maximális feldolgozásának, és a kényszerű lelki alkímiának, friss kapcsolatrendszere lesz értékbeli fokmérője.

Nézd meg mit üzennek a csillagok a többi jegy szülötteinek >>

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!