Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres
Alvás - nyári hangulatban

2008. május 20.

Meleg, fény, szabadság és romantika – ha már ilyen szép lett az idő, nem árt, ha a környezetedet is ehhez igazítod: így akkor is nyaralhatsz, ha felkelés után dolgoznod kell.


Sárgában

A napsárga igazán jó érzést keltő szín – akkor is, ha kontrasztként alkalmazod. Ne félj az élénkebb árnyalataitól: ha rásüt a nap, csak úgy ragyogni fog tőle minden. Ez a szín a falakon is remek, de ha nem akarsz festetni, válassz ilyen ágytakarót, párnákat stb.

 

 

Képgalériánkban még több ötletet találsz»


 

 

Hűvös hangulatban

A nyári kánikulában jólesik egy kis hűvös hangulat. Ennek a legkönnyebb elérési módja a halvány, hűvös kék szín, az üvegfelületek, visszafogott, hideg színek, fémanyagok használata.

 

  

Nyaralj otthon!

Szeretnél minden reggel a nyaralódban ébredni? Ha nincs a közelben hétvégi házad, ezt megteheted azzal, hogy a hálószobádból csinálsz nyaralót. Rusztikus felületek, egyszerű berendezés, akár egy kis japános, mediterrán vagy skandináv jelleg. És persze nyaralásból hazahozott tárgyak.

 

 


 

Egyszerű trükkök

Ahogy a téli hangulatnak igencsak kedveznek a meleg, vastag textíliák, a nyári napokon nem esik túl jól vastag, meleg, süppedős szőnyegen járni. Ez a legegyszerűbb és leginkább költségkímélő módszer: csavard fel a szőnyeget! Tedd el a bársonypárnákat, gyapjútakarókat, és válaszd a muszlint, a könnyű, áttetsző anyagokat, a selymet!

 

További ötleteket az Alexandra Kiadónál megjelent 101 Hálószoba és 101 Hangulatvarázsló ötlet című könyvekben találsz!

Küldd el ismerősödnek »

Kapcsolódó galéria!

Nyár a lakásban

Szólj hozzá Te is!