Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres
A legnagyobb romantikagyilkosok

2008. május 09.

Amíg remeg a gyomrod, és pillangók repkednek, addig nincs semmi gond. De egyszer minden párt lenyomnak a hétköznapok a realitás talajára. Tegyél ellene!

Fogni egymás kezét, összebújni, és na, utána már tudod… Egy kapcsolat elején rózsaszín felhők úsznak az égen, és az embernek sosem elég a másikból. Csakhogy néhány hónap múltán beköszöntenek a szürke hétköznapok. Egy párkapcsolatokról szóló felmérés szerint ez a legnagyobb párkapcsolat-ölő, de aki ezzel tisztában van, tehet is ellene.


Kritikus szombat esték

Amíg a szerelem tart, addig a szombat estét valószínűleg a legtöbbször együtt fogjátok tölteni. Minden harmadik megkérdezett azt állítja, hogy nem tudja elképzelni, hogy egyedül töltse a szombat estét, de nem minden áron. Egy kedélyes otthon töltött este ellen nem emelhetsz kifogást, de a tévé megöldi a romantikát. 17 százaléka a megkérdezetteknek gondolja úgy, hogy a tévénézés unalmas.


Megfelelő társak megfelelő programokhoz

A férfiak szemében a legkevésbé romantikusnak a közös bevásárló-túra számít. Ezt minden 4. férfi tortúrának éli meg. Még a bútoráruházba tett kirándulás is 14 százalékukat idegesíti.

Menj inkább a legjobb barátnőddel shoppingolni, és találkozz olyanokkal aki partner ebben és élvezetessé teszi a bevásárlást. Cserébe elengedheted unatkozó társadat a haverokkal meccset nézni – hát nem jobb, ha ezt megoldják nélküled?


Oszd meg a párod!

Az első szerelmes időszak után a kapcsolat a realitás talaján találja magát – de az érzéseknek is megszokottá, szürkévé kell válniuk? Tartsd a párod függetlenségi érzéseit szem előtt, meg kell tanulnod őt megosztani más  emberekkel, és a különböző igényekkel. Az az elvárás, hogy minden élethelyzetet együtt éljetek meg, tönkreteszi a szerelmet!


Beszéljetek!

Egy boldog kapcsolatban mindkét félnek szüksége lesz egy kis önállóságra, és a másik nélkül is véghez visztek dolgokat. Mindenképpen beszéljétek azonban meg, hogy mit éltetek át! Különösen, ha a hétköznapok stresszesek, a párok hajlamosak arra, hogy az energiájukat a problémák mélyítésére fordítsák. A mottójuk pedig, hogy a kapcsolat ennyit kibír. Ez viszont súlyos félreértés! Ahol nehézségek vannak, nemsokára már azt sem tudjuk, hogy a másik mi szerint cselekszik, minek örül vagy mitől szomorú. És a valaha volt nagy szerelem megkeseredik, az érdeklődés eltűnik a két ember kapcsolatából.

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!