Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.26. | János
A kosár jelenleg üres
Kínai szexhoroszkóp

2009. május 07.

A Disznó jegyű férfiak tényleg disznók az ágyban? Csakugyan életveszélyes egy Kígyó nőt tartani otthon? Jól kijön az ágyban a Tigris nő és a Ló férfi? Segítünk eligazodni a jegyek között, hogy sose érjen csalódás az ágyban.

Tudod, hogy melyik jegy szülötte vagy? Itt megnézheted» 

Patkány férfi
Az egyik legnehezebben kiismerhető típus. Szemérmes, tartózkodó, sőt néha visszahúzódó voltából adódóan ugyanis gyakorta elrejti valódi arcát. Ha egyszer megnyílik, kiderül, hogy egy rendkívül érzékeny személyiséget rejteget a zord külső mögött. A magánéletével kapcsolatban rendkívül zárkózott, diszkrét. Szexuális érdeklődése már nagyon fiatal korában feléled. A Patkány férfi válogatós, sok mindent kipróbál, mire megtalálja a számára ideális partnert. A Patkány férfi nagyon vonzó, ügyes udvarló, és bókjait jó izléssel megválasztott, gavallér ajándékokkal kíséri. Szentimentális, érzékeny és igen heves szerető. Ha egyedül kell élni könnyen elkeseredik, bánatos lesz. Ahhoz, hogy a szexben maximumot nyújtson, elengedhetetlen a kényelmes ágy és a minden igényét kielégítő fürdőszoba. Általában kiváló partner, aki legalább annyit törődik a társával is, mint önmagával. Számára minden fáradtságot megér, hogy kielégítse szerelmét, és általában ő maga a titkos, tiltott kapcsolatok kezdeményezője. Nála alaposabb szerető aligha létezhet. Fontos számára a partnere hűsége, ám ő ezt a maga részéről nem hajlandó nagyvonalúan kezelni.

Patkány nő
Nem vágyik reflektorfényre, azt hihetnénk róla, hogy félénk, szemérmes, mindezek ellenére mégsem marad észrevétlen, mert a tartózkodó fátyla mögött erős érzékiséget és ellenállhatatlan szexualitást rejt. A Patkány nő legnagyobb hibája talán, hogy képtelen titokban tartani a pletykákat. Általában igen fiatalon elkötelezi magát, és a házasság kötelékébe lép. Ha első szerelmükben csalódnak, nem harcolnak új szerelemért, inkább visszavonulnak. Szenvedélyes, önfeláldozóan tud szeretni, feltétlen híve a monogámiának, és nem sok jó vár arra nőre, aki férje mellett felbukkanna. Minden ötletre nyitott, bátran kipróbálja a számára új, ismeretlen dolgokat. Fontos számára, hogy partnerét intellektusáért is tisztelni tudja. Titkos, izgalmas kalandokkal folyamatosan fenn lehet tartani szexuális érdeklődését. Féltékeny és birtokolni vágyó természetéből adódóan szeretőként nem túl ideális.

Bivaly férfi
A Bivaly férfi nem igazán alkalmas arra, hogy érzelmeit kimutassa. Alapvetően óvatos, bizalmatlan típus, akit nem könnyű tűzbe hozni. Nála a szerelem egy nagyon lassú folyamat része. Ő az a férfi, akit a nőnek kell elcsábítani.  Taszítja a harsányság, és az általa botrányosnak tartott szenvedélyesség. Nem elég, ha egy nő szép és csinos, intellektussal is kell rendelkeznie. Sokan közülök afféle magányos farkasok, akik a végletekig ragaszkodnak függetlenségükhöz. Csupán a szex miatt ritkán keres kapcsolatot. Ha viszont egy kapcsolatban szerelmes lesz, és jól érzi magát, egy életen át képes kitartani párja mellett. Hűséges természetű, jó férj válik belőle. A szexben épp olyan alapos, körültekintő, mint az élet bármely más területén. A szexben is ragaszkodik a jól begyakorolt, működő és eredményes sablonokhoz, épp ezért sok nő számára a Bivaly férfi technikája egy kissé iparos, vagy gépies. Képes a hosszan elnyújtott aktusokra, de jobban szereti az egymást követő, határozott, kemény meneteket.

Bivaly nő
Kedves, figyelmes természetű, igazi anyáskodó típus. Roppant érzéki, hajlamos arra, hogy szexuális vágyait összekeverje érzelmeivel. A jó szexhez számára elengedhetetlen a meghitt környezet, és a gondos, figyelmes előjáték. Nála a szex alapos előkészületet igényel, mert a legapróbb zavaró tényező is képes kizökkenteni és elvenni a kedvét. Igen lelkiismeretes és maximalista, és igyekszik a vele szemben támasztott elvárásoknak megfelelni. A Bivaly férfihez hasonlóan ő is ragaszkodik a jól bevált koreográfiához. Kreativitását és ötletességét a szex terén csak töredékesen bontakoztatja ki, mert távol áll tőle a kezdeményezőkészség. A számára kedves, szeretett partnert akár hosszú órákig is képes önzetlenül kényeztetni.

Tigris férfi
A Tigris férfi a hálószobában is dominanciára törekszik. Még állandó kapcsolatban, kiegyensúlyozott szexuális élet mellett is gyakorta igényli, hogy önkielégítéssel csillapítsa vágyait. Ha valaki kipróbálja a szexet egy Tigrissel, szinte biztos, hogy sokáig emlékezni fog rá. Valamennyi jegy képviselte karakter közül ő az egyik legvadabb, legagresszívebb. A Tigris férfi természeténél fogva tiszteli a nőket. Amit viszont ki nem állhat, ha egy nő közönséges. Amit viszont ki nem állhat, ha egy nő közönséges. A Tigris férfi csapodár, lelkifurdalás nélkül kezd új kapcsolatot és hátrál ki onnan, ahol a szexuális élet egy kicsit fakóbbnak tűnik a számára. Mindezek mellett a Tigris férfi túlságosan is romantikus, könnyen és gyakorta esik szerelembe. Ám a szerelemben vagy gazemberként viselkedik, vagy egyszerűen csak tökéletes.

Tigris nő
Macskás bájukkal elbűvölik a férfiakat,  társaságban, nyilvánosan mindig vonzóak, dekoratívak és kifogástalanul viselkednek. A Tigris nő partnerét inkább a társadalmi szerepe, mint szellemi, intellektuális értékei alapján választja. Luxus körülmények között szexuális vágya szinte azonnal felkorbácsolható. Szex közben, ha nem akarunk vele konfliktusba keveredni, mindig csodáljuk és dicsérjük őt. Gyakran és őszintén kívánja a szexet és technikáján is mindig igyekszik javítani. Amilyen gyorsan szerelmbe esik, olyan gyorsan ábrándul ki partneréből. Szexuális játékai között sokszor helyet kapnak az olyan tárgyak, helyzetek, melyek a partner kiszolgáltatottságát okozzák.

Nyúl férfi
Valamennyi jegy szülötte közül a Nyúl férfi ismeri és érti meg legjobban a nőket. Rendkívül érzelmesek, nyíltan vállalják, hogy kimutassák érzelmeiket, és ezt partnerüktől el is várják. Ideális partner a hosszú, érzelmekben gazdag kapcsolatra vágynak. Az ágyban is előzékenyek, figyelmesek és rendkívül hagyománytisztelőek. Önimádata szexuális téren leginkább abban nyilvánul meg, hogy a maszturbációban legalább annyi öröme telik, mint  a partnerrel való együttlétben. Minden szituációban komolyan kell venni, játszani kell vele, cirógatni, egész testét csókokkal borítani. Ha igazán jól érzi magát és formában van, a kényeztetést busásan meghálálja. A lassú, finom, gyöngéd minden érzékszervet felhasználó szerelmi együttléteket részesíti előnyben. Ha egyszer valóban elkötelezi magát, szinte vakon meg lehet bízni a hűségében.

Nyúl nő
Feltűnően nőies, dekoratív jelenség. Mindig akadnak hódolói, amit szerfelett igényel is. Álmodozó, érzelmes típus, épp ezért igényli a romantikus, meghitt együttléteket, a hosszú tartalmas beszélgetéseket. A Nyúl nőnél csak azoknak van esélye, akik humorukkal és intellektusukkal is le tudják nyűgözni. Hagyománytisztelő, és konzervatív, elutasítja az egyéjszakás kalandokat. Miután beteljesedett az anyaság iránti vágya, szexuális téren sokkal nyitottabbá és rugalmasabbá válik. Az ágyban azt szereti, ha őt kényeztetik, aktívabb szerepekre nem könnyen vehető rá. Sokáig képes nélkülözni a szexet, még egy párkapcsolaton belül is. Azt szereti, ha romantikus, gyertyafényes vacsora közben csábítják el. Rendkívül hálás, ha partnere gyöngéd és figyelmes, a türelmetlenség, az agresszió taszítja és riasztja.

Sárkány férfi
A Sárkány férfi habzsolja az életet. Szereti a lármát, a mozgalmasságot és leginkább a szexet. Magánélete gyakorlatilag csak és kizárólag a szexre épül. Büszke önállóságára, és féltékenyen őrzi függetlenségét. Nemi szervét legendásan ügyesen használja, állandó lételeme a flört és a csábítás. Nagylelkű és előzékeny a szexben. Tudatosan hajszolja az újabb és újabb szexuális élményeket, mindent ki akar próbálni. Nem viseli a kudarcot sem a hivatásában, sem a szerelemben. A hölgyeket elsősorban színes és kétségkívül öntörvényű egyénisége vonzza legjobban. A kísértésnek aligha tud ellenállni, de a szerelemben gyorsan elhamvad, és amikor odébb áll egy házzal, nem törődik a maga mögött hagyott romokkal.

Sárkány nő
A Sárkány nő szereti életét a saját elvárásai szerint irányítani. Szeret hódítani, uralkodásra hajlamos, sőt erre is született. A szerelmes Sárkány nő rendkívül esetlen és kiszolgáltatott. Szexuális téren csodálatos kapukat fog megnyitni előttünk. Sok férfit elriaszt sodró lendülete és kalandvágya. Elképesztő fantáziával akar újabbnál újabb dolgokat kipróbálni, átélni. Partnerét valósággal hajszolja a legextrémebb őrületekbe. Számára nem az aktusok mennyisége, sokkal inkább minősége számít, a rutintól mentes változatosság a fontos. A legizgalmasabb szerető státusza az ővé, és ezzel a szereppel a Sárkány nő a legtöbb esetben ki is egyezik. Számára a nyitott kapcsolat vagy a távházasság a legideálisabb kapcsolati forma, melyben maradéktalanul megőrzi függetlenségét.

Kígyó férfi
A Kígyó férfi bizalmatlan, nem szívesen keresi mások társasát. Zárkózott természete ellenére tolonganak körülötte a hívek és a rajongók. Szigorú elvek  alapján éli életét. Ő az, akitől partnere egyértelmű utalásként, akár minden különösebb apropó nélkül izgató fehérneműt vagy szexuális segédeszközöket kap ajándékba. Erős, atletikus és mindenre hajlandó partnernőre van szüksége. Sok Kígyó férfi nem csupán egyszerűen rajong a szexért, hanem kifejezetten annak is „mocskosabb” változatát részesíti előnyben. Ő az, aki hajnalban úgy teszi magáévá partnerét, hogy szinte fel sem ébredt.

Kígyó nő
A Kígyó nő még a férfinál is vonzóbb, csábítóbb. Szépségével pontosan tisztában van, minden férfinak tetszeni akar, imád flörtölni, hogy aztán kínálatából kedvére választhasson. A hűség szobrát nem róla mintázták. Számára az ideális férfi rendelkezzék kimeríthetetlen szexuális kapacitással és megfelelően nyitott, modern gondolkodással. A hagyományos családra vágyó férfiak csalódni fognak mellette.  A Kígyó nő szélsőségek között vergődik. Meglehet, hogy a szexet mindenek elé helyezi, de épp úgy előfordulhat, hogy a teljes lemondást választja, és a vallás felé fordul.

Ha szeretnél még többet megtudni az egyes jegyek szülötteinek személyiségéről, vagy kíváncsi vagy rá, vajon passzol-e egymáshoz a  Kígyó nő és a Nyúl férfi, keresd a Kínai szexhoroszkóp (Barrus kiadó) című könyvet a boltok polcain.

Kínai szexhoroszkóp folytatás»

Küldd el ismerősödnek »

Kapcsolódó galéria!

Kínai horoszkóp - Te melyik jegyben születtél?

Szólj hozzá Te is!

Hozzászólások:

Annamari. - 2009. június 09.
abból nagy buli lesz az ágyban :D
Válasz
Kata - 2009. június 08.
És ha két sárkány találkozik?:)
Válasz
Annamari. - 2009. május 14.
láttad a második részt is gömöri000? lehet, hogy a tied abban van!
Válasz
gömöri000 - 2009. május 14.
Nagyon klassz ez a horoszkop csak sajnos az én horoszkop jegyem nem tudom megnézni mit ír:(
Válasz
Anikó690515 - 2009. május 11.
Nagyon igaz ez a horoszkóp.A Kígyó férfiról tökéletes a horoszkóp,ezt 100%-osan állíthatom.
Válasz
Megnézem a többi hozzászólást