Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres
Randi 1x1

2008. május 27.

Nyilván neked is vannak vicces randi-sztorik a tarsolyodban. De mi van akkor, ha az aktuális találkozástól nem poént vársz, hanem egy kapcsolatot?

Ha úgy érzed, ebből a randiból akár még ki is sülhet valami jó, akkor nem árt, ha kicsit összekapd magad, és nem arra koncentrálsz, hogy másokat szórakoztathass a történtekkel. Legyél inkább nőies, csábító, ellenállhatatlan! De azért túlzásba sem kell vinni: Bridget Jones is megtalálta Mark Darcyt, hát nem?


8+1 tippünk egy komoly randihoz

1. Nem árt, ha tudod: biztosan készen állsz egy új kapcsolatra? Ha nem, akkor is szórakozhatsz jól, csak mások legyenek a célkitűzések! Az sem baj, ha szándékaidat nem rejted túl sokáig véka alá – gondolj csak bele, ha te lennél a másik oldalon, ugye nem a harmadik találkozás után szeretnéd megtudni, hogy a leendő nagy Ő még a régi barátnőjébe szerelmes?

2. Ne agyald túl a randit: tekints rá úgy, mint egy jó estére. Kezdd azzal, hogy hasonló érdeklődésű partnert választasz, és ha jól megy a dolog, és megvan a vonzódás, ismerjétek meg egymást jobban.  

3. Ne várj hónapokig egy randira. Ha a férfi nem veti fel – hát ez nem túl jó pont. Viszont akár te is megteheted, egész könnyedén: „nem iszunk meg valamikor egy csésze kávét?”

4. Nehéz nem beszélni a következő randidról a fél világnak, de mielőtt fecsegsz, várj, amíg kiderül, hogy van-e egyáltalán miről beszélni. Minél több embernek mondod el, annál többel kell megosztanod a tapasztalataidat.

5. Viselj kényelmes ruhát, amit már kipróbáltál, és tudod, csinos vagy benne, de jól is érzed magad! Ugye nem akarod, hogy azt mondja utána a barátainak: „azzal töltötte a fél estét, hogy húzogatta lefelé a szoknyáját…”

6. Kedveltesd meg magad azzal, hogy odafigyelsz arra, amit mond neked. Ha viszont szóhoz sem jutsz, menekülj!

7. Ne kérdezz a korábbi kapcsolatairól – erre lesz elég idő később is. A te exed se legyen téma!

8. A kapcsolatok első buktatója 3 hónap után következik, ugyanis ekkor kezditek először józanul látni egymást. De nem baj, ha már előtte sem hagyod, hogy teljesen elborítson a lila köd!

+1. Soha ne beszéld meg közös baráttal, hogy milyen volt a randi. A megjegyzéseid visszajuthatnak a fülébe, és ugye te sem akarod, hogy fordítva ilyen történjen?

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!