Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.06.23. | Zoltán
A kosár jelenleg üres
Szex után is van élet

2009. január 05.

Sokak szerint a szeretkezés egy kapcsolat csúcspontja. Talán. De amikor szépen, lassan felérünk a csúcsra, onnan bizony könnyű gyorsan nagyot esni...

Előre leszögezzük: nincs abban semmi rossz, ha valaki szeretkezés után a fal felé fordul és alszik egy jót. Ez azonban csak akkor megfelelő, ha mindkét fél az alvást részesíti előnyben az egyéb tevékenységekkel szemben. Ha azonban a szerelmeskedést rendszerint némi zavart csend követi, akkor olvassa el alábbi tanácsainkat arról, hogyan nyújthatja el egy kicsit a kényeztetést. Kivételesen nem elő-, hanem utójáték-továbbképzést tartunk.

Beszélgetés

Sok férfi retteg az érzelmes csevegéstől. Szeretkezés után azonban a legtöbben nyitottabbak arra, hogy lelki életet éljenek, így érdemes kihasználni a helyzetet. Egymás karjaiban fekve megbeszélhetik, mi volt a legjobb a szeretkezésben, esetleg mi volt kevésbé izgalmas, és mi az, amit legközelebb szívesen kipróbálnának. Összebújva, egymás karjaiban fekve mindenki nyitott és őszinte. Ha pedig egyikőjük túl sokat beszélne, elég egy csókkal elhallgattatni, és aludni egy nagyot.

Édes élet

Mármint a szeretkezés után. Kiváló lezárása lehet az együtt töltött órá(k)nak, ha további édes pillanatokkal kényeztetik a testet. Sokan az erotikus élmények után tovább fokoznák a fokozhatatlant, édességre vágynak. Ilyenkor előkerülhet egy tábla vagy egy doboz csokoládé, esetleg valamilyen tejszínhabos édesség. Falatozzanak hosszan együtt, mintha csak most tartanának az előjátéknál… Persze ki tudja, akár még ez is megtörténhet.
Olyanok is vannak, akik majd éhen halnak egy kiadós szeretkezés után. Ilyenkor nem is kell sokat kínlódni az öltözködéssel, menjenek bátran együtt a konyhába – függönyöket, redőnyöket behúzni, lehúzni – és készítsenek egy gyors menüt, mondjuk szendvicset vagy rántottát, és azzal bújjanak vissza az ágyba. Test és lélek tökéletesen kielégül!

Hancúrparti

Egy kicsit vadabb, újdonságokkal megbolondított szeretkezés után az ember úgy érzi, most akár a Himaláját is képes lenne megmászni. Ilyenkor semmi értelme erőltetni az alvást. Próbáljanak beszélgetni, játszani, és a lehető legtöbbet nevetni. Ilyenkor a meztelenség egyfajta védtelenséggel párosul, amelyet érdemes viccesen kihasználni. Párnacsatázzanak, csiklandozzák egymást, akár a gyerekek. Egy ilyen viccesnek tűnő helyzet is lehet erotikus, sőt, éppen az ilyen élmények hozzák még közelebb egymáshoz a párokat.

Szöveg: Mérei Kata

A cikk folytatását a Diéta&Fitnesz magazinban olvashatod»

Küldd el ismerősödnek »

Szólj hozzá Te is!