Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
2017.05.29. | Magdolna
A kosár jelenleg üres

A nővagyok.hu oldal az önmagára odafigyelő, tudatos, nőiességét harmonikusan megélő nők lapja. 

Életmód tematikájú portál nőknek – fókuszban a párkapcsolatok, életvezetés, egészség, fogyókúra, főzés kultúra, hírek, és egyéb olyan témák, melyek egy nőt igazán nővé tesznek. A célunk, hogy ehhez nyújtsunk szórakoztató, ugyanakkor hasznos, érdekes, és minőségi tartalmat, gördülékenyebbé és színesebbé tegyük a hétköznapokat. Legyen szó akár egy jó receptről az esti vacsorához, egy jó könyv megtalálásról, vagy kulturális programok választásáról, egy barát felköszöntéséről.

A nővagyok.hu shop-ban pedig egészségmegőrző termékek széles választékát és kényelmes vásárlási lehetőséget kínálunk kedvező áron.


Célkitűzéseink

•    mindennapi olvasnivaló, ajánlók, naprakész tartalmak, hírek az olvasóknak. A nővagyok.hu neve ígéretéhez híven felvállalja a nőket érintő problémákat is.
•    interaktív funkcióink (Programajánló, Recept, Fórum stb.) segítségével az olvasók maguk is alakíthatják az oldal tartalmát.

Célcsoport

30 - 55 év közötti nők, akik közép-, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. Egészséges életmód és női témák iránt érdeklődőek. Túlnyomórészt városiak, szeretik kifejezni véleményüket.

Fontos elemek

•    Tartalom
11 rovat (Szerelem, szex, Sztárok, Psziché, Szépség, Egészség, Diéta, Mozgás, Ezotéria, Gyereksarok, Horoszkóp, Jóga) - cikkekkel, galériákkal

•    Szolgáltatások
Recept - egyedülálló szolgáltatás, melynek segítségével gyerekjáték a fogyás és egészséges táplálkozás. Az olvasók feltölthetik receptjeiket,  a program adatbázisában tápanyagtartalommal együtt szereplő hozzávalókhoz, így a kész étel fontos adatai is azonnal láthatóak lesznek. A receptek többféle módon kereshetőek.
Kalóriatáblázat - a táblázatból könnyen kikereshetik az egyes receptek, alapanyagok tápértékeit, melynek segítségével egyszerűen összeállítható egy diétás étrend.
Programajánló - az olvasók 7 kategóriában tölthetik fel ajánlásaikat és kereshetnek programok után:  étterem, film, könyv, rendezvény, stb.
Ebben a rovatban lehetőség van egyes helyek kiemeltként való megjelenítésére.
Képeslapküldő - egyszerre 7 témába rendezett lapok közül válogathatnak az olvasók. Az 5 állandó kategória (alkalmak, névnap stb.) mellett időszakonként változó aktuális témák is megjelennek (Valentin-nap, Nőnap, Húsvét stb.)
Kalkulátorok - minden, ami a fogyásban segíthet.
Nyereményjátékok - kérdőíves játékok, melyek mögött cikk vagy egyéb link szerepel
Fórum - egy közösséget alkotva beszélhetik meg az olvasók egymással problémáikat.
Userfelületek - ahova az olvasók regisztráció után feltölthetik saját testsúlydiagramjukat, fotóikat, adataikat, egymásnak üzeneteket küldhetnek

•    Webshop 
Egészségmegőrző termékek széles választékát és kényelmes vásárlási lehetőséget kínálunk kedvező áron; Fogyókúra, méregtelenítés, Egészségmegőrzés/ Vitaminok, ásványi anyagok, Fitness, wellness, Könyvek

Hírlevél

Az olvasók heti rendszerességgel hírlevelet kapnak az aktuális tartalomról.

Részletes médiaajánlóért, megjelenési lehetőségért forduljon hozzánk bizalommal: sales@novagyok.hu